|
اادر خدمت اصلاح الگوی مصرف |
|||
سایت اطلاع رسانی اسفندیار عباسی |
دریافت قلم فارسی (فونت) مناسب | |||
ا کارآفرینی با دانش بومی متن پی دی اف |
||||
|
||||
کارآفرینی و ویژگی های آن دانش بومی و روش پژوهش آن بازاریابی برای محصولات سالم |
||||
دانش بومی و روش پژوهش آن (ویژه کارآفرینان و پژوهشگران روستا) ا |
||||
اااااااکودهای طبیعی اااااااابذرها و گونه های بومی ااااااااتنوع کشت
|
خاک ورزی با کودهای طبیعی رمز سلامتی گیاه در پرورش خاک غنیِ زراعی است. طبیعت خواهان سلامت و سلامتی است و از این رو از راه های مختلف برای از میان بردن موجودات ضعیف (چه گیاه و چه حیوان) اقدام می کند. شاید کشاورزِ امروزی انواع حشرات، نماتدها، قارچ ها و بیماری های گیاهی را مانعی بر سر راه موفقیت خود ببیند، اما از دیدگاه طبیعت، محصولات ضعیف و بی رمق کشاورزیِ شیمیایی ارزش ماندگاری و تغذیه حیوانات و انسان را ندارد و باید از میان برود. از دیدگاه طبیعت، محصولات بی رمق و آلوده به موادِ شیمیایی موجب گسترش یافتنِ فقدان سلامتی به دیگر اعضای جامعه طبیعت می شود. پس در واقع آفات و امراض زراعی، عاملان سخت کوش طبیعت برای از میان بردن محصولات بی ارزش است. این در حالی است که با خاک ورزی مناسب می توان به طور مؤثر محصولات سالم و مغذی پرورش داد و از بروز امراض و آفات نباتی کاملا پیشگیری کرد. پس یکی از مهم ترین زمینه های پژوهش دانش بومی در روستاها، پرسش از سالمندان و دیگر خبرگان محلی در مورد شیوه های طبیعی غنی سازی خاک برای محصولات گوناگون است. این شیوه ها شامل زمان و نوع کودها و دیگر افزودنی های طبیعی به خاک، زمان و عمقِ جابجا کردن (شخم زدن و اسپار کردن) خاک و نظایر آن است. کشاورزان سنتی گاه به خاک کود برگ (خاک برگ) می دادند و گاه کود حیوانی، آهک، خاکستر یا خاک سوخته (خاک آفتاب خورده). این اطلاعات را برای کشت طبیعی محصولات سالم گردآوری و یادداشت کنید. با کاربست این اطلاعات، شما عملا خود و روستای خود را از نیاز به سموم دفع آفات و امراض گیاهی بی نیاز خواهید کرد. تیتستنتتیتستنت ست سنتنستی سنتنست نستنست نستی نستنست سنتنت ست سینت سیینس ت ین سنیت سنی سن ینتس نیت نت نیت
|
|||
آرم سایت، حمیرا شریفی 2008 ©آ |